Hammaslääkäriasema, jossa ei tarvitse pelätä

Ajanvaraus netistä tai sähköpostilla toimisto@nakinhammas.fi tai puhelimitse toimistolta arkisin 9.00-10.30

  p. (019) 2484705 (toimisto, Hangon ajanvaraus) / 040-6216606 (Hangon vastaanotto)

Hoitopelko

Pelkäätkö hammaslääkäriä?

Hammaslääkärikammosta eli hammaslääkäripelosta kärsii eri lähteiden mukaan 5 -20 % väestöstä. Eriasteisista lievemmistä peloista kärsinee enemmistö väestöstä. Lähes jokainen jännittää hammaslääkärille menoa tai tuntee sen epämiellyttäväksi.

Hammaslääkärikammosta kärsivälle on tyypillistä se, että hän välttää kaikin keinoin hammaslääkärille menoa. Ongelmaa syventää vielä se, että mitä enemmän vuosia kuluu edellisestä hammaslääkärikäynnistä, sitä vaikeammaksi tulee ajan varaaminen. Ajan varaamista estää myös voimakas häpeän tunne, joka usein liittyy hammaslääkärikammoon.

Näkin Hammashoito on yksi johtavista hammashoitopelosta kärsivien potilaiden hoitoon erikoistuneista hammaslääkäriasemista Suomessa. Meillä Sinun ei tarvitse pelätä tai tuntea häpeää. Voit olla varma, että me kaikki Näkin Hampaanhoidossa teemme parhaamme, jotta sinulla säilyy luottavainen ja peloton mieli koko hoitotilanteen ajan

Tarvittaessa hampaasi voidaan hoitaa myös kevyessä nukutuksessa tai normaalissa nukutuksessa, jolloin et tunne pelkoa etkä kipua. Lue lisää hammaslääkäripelosta ja sen voittamisesta.

Hammaslääkäripelosta pääsee eroon tai sitä voi lieventää hankkimalla itselleen myönteisempi hoitokokemus. Varaa aika Näkin Hampaanhoitoon, kokeile ja ylläty iloisesti.