Hammaslääkäriasema, jossa ei tarvitse pelätä

Ajanvaraus netistä tai sähköpostilla toimisto@nakinhammas.fi tai puhelimitse toimistolta arkisin 9.00-10.30

  p. (019) 2484705 (toimisto, Hangon ajanvaraus) / 040-6216606 (Hangon vastaanotto)

Maksutavat

Miksi et hoitaisi hampaitasi kuntoon välittömästi?

Vakiintuneessa hoitosuhteessa voit sopia hammaslääkärin kanssa maksusta useassa erässä.

Usein ihmiset säästävät pitkään ennen kuin menevät hoidattamaan hampaitaan. Hampaat olisi hyvä saada kerralla kuntoon, mutta rahat ei tunnu nyt riittävän. Yksi vaihtoehto on säästää etukäteen joka kuukausi pieni summa, mutta eikö olisi parempi tehdä toisinpän: Pistä hampaat kuntoon heti ja maksa pieni summa joka kuukausi jälkeenpäin. Mitä pidempään odottelet, sitä varmemmin maksat hammashoidostasi enemmän.

Varsinkin isoissa hoidoissa kannattaa käyttää hyväkseen pankkien luottomahdollisuuksia. Pienemmissä luotoissa kannattaa käyttää Rahoitusyhtiöiden pikaluottoja. Rahoitus hoituu Näkin Hampaassa paikanpäällä täyttämällä jonkin rahoitusyhtiöyhteistyökumppanimme luottohakemuksen. Pikaluotossa et tarvitse takaajaa tai muuta vakuutta, tarkistamme vain luottotietosi pikaisesti puhelimella. Luonnollisesti myös ystäväsi tai vanhempasi voivat ottaa puolestasi luoton, jotta saat hampaasi kuntoon.

Kelan korvaus hammashoidosta

Kela korvaa hammashoitoa ja nukutushoitoa. Korvaus on noin 30% hammashoidosta ja 10-20 % nukutuksesta.

Kaikille korvataan yksityisen hammaslääkärin järjestelmällisen hammashuollon periaatteita noudattava suun ja hampaiden tutkimus ja hoito. Korvausta ei makseta oikomishoidosta eikä proteettisista toimenpiteistä.

• Hammaslääkärin palkkioista korvataan 60 % sekä suun ja hampaiden tutkimuksesta ja ehkäisevästä hoidosta 75 % KELAN taksan mukaisesta määrästä.

• Lisäksi maksetaan korvausta hammashoitoon liittyvistä laboratorio- ja röntgentutkimuksista sekä matkoista ja lääkkeistä.

Veteraaneille (joilla on rintamasotilas-, rintamapalvelus-, rintama- tai veteraanitunnus) korvataan hammashuoltoa erillisen lain perusteella ja he saavat poikkeuksellisesti korvausta myös proteettisen työn kustannuksista.

• Tutkimuksesta, ehkäisevästä hoidosta ja protetiikkaan liittyvästä hammaslääkärin tai erityishammaslääkärin kliinisestä työstä korvataan 100 % ja (1.5.1998 alkaen) proteesien teknisestä työstä 50 % taksan mukaisesta määrästä. Korvausta ei suoriteta hammasimplantista.

• Muusta hammashoidosta korvataan 60 % taksan mukaisesta määrästä.

• Korvausta maksetaan myös hammashoitoon liittyvistä laboratorio- ja röntgentutkimuksista sekä matkoista ja lääkkeistä.

Näkin Hammashoidossa tehdään myös hammashoitoa nukutuksessa. KELA maksaa korvausta nukutuksen osalta noin 10-20 %.

Yrityshammashuolto tulee yritykselle useimmiten edulliseksi, kun ottaa huomioon KELAN maksaman korvauksen potilaalle. Eli yrityksen pitää maksaa pelkästään jäljelle jäävä osuus.

Näkin Hammashoidossa on KELAN suoramaksujärjestelmä