Hammaslääkäriasema, jossa ei tarvitse pelätä

Ajanvaraus netistä tai sähköpostilla toimisto@nakinhammas.fi tai puhelimitse toimistolta arkisin 9.00-10.30

  p. (019) 2484705 (toimisto, Hangon ajanvaraus) / 040-6216606 (Hangon vastaanotto)

Työterveyshuolto

Työterveyshuolto

Työpaikkahammashuolto tai yrityshammashuolto on järjestely, jossa yritys maksaa työntekijän hammashoidon kustannukset kokonaan tai osittain.
Yrityksen kustannuksia alentaa hammashoidon Kela-korvaus.
Yritys voi työntekijän puolesta saada 30 – 40 % takaisin hoidon kustannuksista.

Mitä hyötyä on työntekijälle ja yrittäjälle työpaikkahammashuollon järjestämisestä?

1. Verotus

Työpaikkahammashuollon kautta tehty tavanomainen hammashoito on verovähennyskelpoinen kulu yritykselle ja mikä parasta se on henkilöstöetuna työntekijälle ja yrittäjälle veroton etu.

2. lmagoetu

Yritys, jossa on työpaikkahammashuolto, on edelläkävijän maineessa. Yritys antaa kuvan,että se arvostaa työntekijöitään. Tällainen imago on arvokas kun paikataan uusia työntekijöitä. Yleensäkin rahapalkan sijaan on syytä harkita verotuksellisesti ja kustannusmielessä tehokasta työpaikkahammashuoltoa.

3. Parantaa yrityksen kannattavuutta

Huoliteltu, itseensä luottava työntekijä on yrityksensä käyntikortti. Sosiaalinen kanssakäyminen ja viihtyvyys paranevat. Edistäessään kaikinpuolista terveyttä työpaikkahammashuolto vähentää poissaoloja ja lisää mahdollisuuksia täysipainoisiin työsuorituksiin

4. Laajuus sovittavissa yrityskohtaisesti

Yritys voi itse määrittää sen, mitä kaikkia hoitotoimenpiteitä työpaikkahammashuollossa korvataan. Samalla voidaan määritellä myös omavastuuosuudet ja kokonaissumma, minkä yritys vuosittain sijoittaa hammassairauksien hoitoon.

Verottomuuden edellytykset

1. Hammashuoltopalvelujen tulee perustua yrityksen tekemään kirjalliseen päätökseen. Siinä määritellään korvattavien hammashuoltopalvelujen laajuus.

2. Etuuden tulee olla tavanomainen ja kohtuullinen ja sen tulee olla koko henkilökunnan käytettävissä. Kuitenkin toimihenkilöiden ja työntekijöiden osalta järjestelyt voivat olla erilaiset. Edun saamisen edellytyksenä voi olla jokin vähimmäistyössäoloaika.

3. Työntekijä voi valita itse hammaslääkärinsä tai yritys voi tehdä sopimuksen jonkin hammaslääkäriaseman tai hammaslääkärin kanssa.

4. Maksutavalla ei ole merkitystä verotuksen näkökulmasta. Hammaslääkärin kanssa tehtävän sopimuksen mukaisesti työntekijä maksaa itse laskunsa ja perii kulunsa sitten työnantajalta tai hammaslääkäri voi laskuttaa suoraan työnantajalta.

Työpaikkahammashuollon edut ovat mittavat ja helpot hyödyntää. Kun haluat perehtyä työpaikkahammashuollon hyötyihin, niin ota yhteyttä Näkin Hammashoitoon alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse numerosta: 010 239 4070. Kerromme miten Sinun kannattaa käytännössä edetä ja autamme vaadittavien dokumenttien laadinnassa.

Jos haluat ilmaisen esitteen itsellesi tai työnantajallesi työpaikkahammashuollosta, niin täytä ja lähetä oheinen kuponki.